Välkommen till Greentrade Boskoop BV's hemsida.

 

Greentrade Boskoop BV är en exportplantskola som har specialiserad sig på inköp- och försäljning av plantskoleväxter.

Vi startade vårt företag år 1995 med leverans av kvalitetsväxter till, Gardencenter och plantskolor, återförsäljare, postorderföretag och cash and carry. Offentliga planteringar och ute miljö har blivit mer och mer viktigt de senaste åren och har fått en betydande plats inom vårt företag. Självklart levererar vi till företaget ifråga där det skall planteras. Detta gäller alla beställningar.

 

Från och med våran start har Österrike, Tyskland och Nederländerna varit våra viktigaste kundländer. År 2007 tog vi över  Cultiflora Boskoop BV's kunder och fick därigenom fått till länder som Storbrittanien, Skottland, Frankrike och Sverige.

 

Trots att detta är våra huvudländer levererar vi även om så behövs till kunder i de övriga Europeiska länderna. I våran egen plantskola odlar vi ett mindre antal sorter såsom Clematis, Kalmia latifolia i sorter, Magnolia, prydnandsbuskar i C3 liter och storfruktiga Cornus mas i sorter. 

Snabbhet och flexibilität (svar på  förfrågningar och leveranser) är vår styrka och har hittills skänkt oss kundernas förtroende.

Rätt planta på  rätt plats till rätt pris!

 

Ni är alltid välkomna på vårt företag!

Tag gärna kontakt med oss per telefon eller E-post.